Teksten die (de kern) raken.

Tekstschrijver
  • Ben je als manager, leidinggevende, ondernemer op zoek naar iemand die in je hoofd kan kijken? 
  • Iemand die echt wil snappen wat jij wilt communiceren over het unieke, onderscheidende of bijzondere van je onderneming en/of producten? 
  • Iemand die vervolgens de kern van je verhaal kan vertalen in pakkende teksten of aansprekende thema’s voor andere communicatiemiddelen? 

Dan ben je mij aan het juiste adres. 

Goud zoeken

Het schrijven van teksten begint voor mij altijd met “goud zoeken”, zoals ik het zelf noem. Wat zoveel betekent als: ontdekken waarin jouw organisatie / dienst zich onderscheidt van anderen, wat de missie en visie en vooral ook waar het hart van klopt bij de medewerkers. Daarvoor lees ik geen beleidsstukken. Daarvoor kom ik langs op locatie.  

Elke tekst die ik ga schrijven begint met een of meerdere gesprekken met medewerkers van de organisatie. Want pas als ik het goud van de organisatie ken, kan ik teksten schrijven die recht doen aan het bedrijf en/of de producten en diensten. Het authentieke verhaal van de organisatie is voor mij de basismelodie voor alle PR en communicatie uitingen, die ik voor je kan schrijven en ontwikkelen zoals: blogs, websiteteksten, folders of social media uitingen. 

Maar de inhoud van het interview kan ik ook thematisch voor je uitwerken als rode draad voor andere communicatie uitingen zoals: vlogs – filmpjes of events. 

Nieuwsgierig naar hoe het werkt? Bij klant- en voorbeeldcases kun je lezen hoe ik dit voor een aantal organisaties heb gedaan en hoe ze het hebben ervaren.