Wat jij hebt bedacht..
zet ik in de wereld

Personal assistant

  • Heb je projecten die maar niet van de grond komen, terwijl je wel blij zou zijn als ze afgerond zouden zijn? 
  • Zou je graag met iemand willen sparren over de plannen en doelen die je hebt en wat je eerste stap hierin zou kunnen zijn? 
  • Heb je als manager / leidinggevende behoefte aan een rechterhand. Zodat jij je kunt focussen op de hoofdlijnen en weet dat de rest goed georganiseerd wordt? 

Dan ben je mij aan het juiste adres. Als personal assistent stel ik mezelf tot doel jouw plannen en doelen te realiseren en in de wereld te zetten. Ik vind het daarbij elke keer weer een uitdaging om in iemands hoofd te kijken en erachter te komen wat hij / zij voor zich ziet in de toekomst. Om vanuit dat beeld de vertaling te maken naar acties, projecten of communicatie. Tja, dat klinkt natuurlijk nog een beetje vaag. Vandaar dat ik ook een aantal klantcases op deze website heb gezet. Dan wordt het vast duidelijker, waar je me voor kunt benaderen en wat mijn stijl is. 

Dat is heel breed van het meedenken over de opzet van: evenementen, personeelsfeesten, teamdagen , open dagen, jubilea tot het realiseren van communicatiemiddelen, het schrijven van speeches of het uitwerken van projectplannen. Maar ook voor hele praktische zaken als administratie of afspraken maken, kun je bij me terecht. Hoe dan ook.. denk vooral aan mij, als je zinnen uitspreekt, als: 

“Zou het niet mogelijk zijn, dat…”  

“Wat ik nu echt graag zou willen, is…” 

“Of hoe zal ik dit nu toch eens aanpakken?”.