Partners

Vormgeving 

Jip & Janneke zouden nooit zo groot geworden zijn, zonder de tekeningen van Fiep Westendorp. Zij gaf ze een karakter en een gezicht. Soms wil je als opdrachtgever ook graag dat bij de tekst die geschreven is, beeld komt. Als je wilt, kan ik een totaal product leveren van tekst en beeld. Dat kan zijn met de vormgever waar je zelf vaak mee samen werkt. Maar zelf heb ik ook een vast adres te weten Henriette Hardick van ontwerp studio Jetzt. Samen met haar heb ik al diverse projecten vormgegeven en hebben we het product “Over mij” ontwikkeld. Een visitekaartje met diepgang.  (zie voorbeeld en praktijkcases). 

Jet over de samenwerking met mij: 

Via-via zijn we aan elkaar aan gelinkt. We lijken niet op elkaar, maar elke keer als Brenda weer langskomt of belt voor een “klusje” word ik van binnen wel net zo enthousiast al zijzelf is en uitstraalt. Het door mij gemaakte logo van Brendnewday geeft wel weer wie Brenda is. Een schakel van heldere kleuren, maar niet te fel! Het opmaken van haar logboek “Alles is een aanpak” was een feestje. Ik mocht helemaal los gaan met het beeld voor me dat het later door haar “grote” zoon gelezen wordt. Maar ook bij praktische zaken zoals vormgeving van een advertentie of een trainingsmap weet ze me te vinden. Het product “over mij”  is iets waar we veel mensen (ondernemers) blij mee kunnen maken, denken wij!  

Een netwerk van professionals

Voor de organisatie van evenementen of de projectcoordinatie heb ik een heel netwerk van partners en bekenden om me heen, met wie ik regelmatig samenwerk. Dat varieert van een fotograaf, een cameraman tot bedrijven die teamspellen hebben ontwikkeld, locaties, professionals die lezingen kunnen verzorgen of cateraars. Belangrijk is eerst dat de rode draad staat van een project / event en wat de kernboodschap is. Daarna kijk ik wie of wat het beste zou passen, om het concept tot in de details invulling te geven.