It's a Brendnewday

Wie ben ik?
B
rendnewday komt van Brenda en de drive om van elke dag het beste te maken. Kleur geven aan de dag. Niet alleen voor mezelf, maar juist ook voor anderen. Een goed idee aandragen, een complimentje, een cadeautje – dat is wat ik van nature meebreng. 

Zo kleurrijk als de regenboog

Ik heb gewerkt in zeer diverse contexten van communicatieadviesbureau en marktonderzoekbureau tot de theaterwereld, een ICT bedrijf en onderwijsinstellingen. Momenteel werk ik bij het Prins Claus Conservatorium als management assistent. Daarnaast vind ik het leuk om met het geven van workshops en schrijven bezig te zijn. 

Schrijven als passie 
Schrijven is al van jongs af aan mijn passie. Eerst in mijn dagboek, daarna met gedichten en de laatste jaren met blogs en interviews. In 2018 verscheen mijn blogboek ” Alles is een aanpak” over de kracht en kwetsbaarheid in opvoeden. In september 2021 is mijn eerste kinderboek uitgekomen. Je leest er meer over in het onderdeel eigen creaties”. 

Een leven lang leren
Stilstand is achteruitgang. Naast Heao-Communicatie heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van organisatieontwikkeling en persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik ben NLP Master Practitioner (ABNLP gecertificeerd) en heb diploma’s als Coach en Systemisch Werk Specialist en heb een aantal trainers modules gevolgd. Deze opleidingen heb ik aangevuld met diverse Masterclasses. Onder andere op het gebied van de narratieve methode, lichaamsgerichte trainingen (mindfulness & bodywork) en storytelling. Uitgeleerd ben ik echter nooit. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe inzichten, ideeën en inspiratiebronnen en denk eraan op korte termijn weer een nieuwe studie te gaan volgen. Maar ook met nieuwe uitdagingen houd ik mezelf scherp. Zo organiseerde een aantal jaar geleden 2 weken lang het kinderprogramma bij Vakantie Anders en heb ik een aantal trainingen ontwikkeld en gegeven op het gebied storytelling, authentiek communiceren en persoonlijke effectiviteit. In juni / juli 2024 gaan Nathaly Bouwers van NB Coaching en ik samen workshops geven, geheten: Begin!