It's a Brendnewday

Wie is Brendnewday alias Brenda Vrieze?

Brendnewday komt van Brenda en de drive om van elke dag het beste te maken. Kleur geven aan de dag. Niet alleen voor mezelf, maar juist ook voor anderen. Een goed idee aandragen, een complimentje, een cadeautje – dat is wat ik van nature meebreng. 

Zo kleurrijk als de regenboog

Ik heb gewerkt in zeer diverse contexten van communicatieadviesbureau en marktonderzoekbureau tot de theaterwereld, een ICT bedrijf en onderwijsinstellingen. Naast de diversiteit in branches, zit er in elke baan die ik heb gehad ook een overlappend element. Ik sta altijd dichtbij het management. Hierdoor, kun je als je met mij samenwerkt, erop vertrouwen dat ik de doelen en strategieën van je organisatie goed kan doorgronden en vertalen in originele ideeën. Daarbij kun je rekenen op mijn “doggy pursuit”: ik zorg dat het voor elkaar komt. Zoals een manager ooit over mij zei: “Brenda gaat door, waar anderen stoppen”.

Schrijven als passie 

Schrijven is al van jongs af aan mijn passie. Eerst in mijn dagboek, daarna met gedichten en de laatste jaren met blogs en interviews. In 2018 verscheen mijn blogboek ” Alles is een aanpak” over de kracht en kwetsbaarheid in opvoeden. In september 2021 is mijn eerste kinderboek uitgekomen. Je leest er meer over in het onderdeel eigen creaties”. 

Een leven lang leren

Stilstand is achteruitgang, daarom ik ben voorstander van een Leven Lang Leren. Naast de bachelor Communicatie heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van organisatieontwikkeling en persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik ben NLP Master Practitioner (ABNLP gecertificeerd) en heb diploma’s als Coach en Systemisch Werk Specialist. Deze opleidingen heb ik aangevuld met diverse Masterclasses. Onder andere op het gebied van de narratieve methode, lichaamsgerichte trainingen (mindfulness & bodywork) en storytelling.

Uitgeleerd ben ik echter nooit. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe inzichten, ideeën en inspiratiebronnen en denk eraan op korte termijn weer een nieuwe studie te gaan volgen. Maar ook met nieuwe uitdagingen houd ik mezelf scherp. Zo organiseerde een paar jaar geleden 2 weken lang het kinderprogramma bij Vakantie Anders en heb ik een aantal trainingen ontwikkeld en gegeven op het gebied van authentiek presenteren en communiceren en persoonlijke effectiviteit, geheten Begin!