Over Brendnewday

Wat brengt samenwerken met brendnewday jou?

Wie is Brendnewday?

Al 20 jaar ben ik (Brenda) personal assistent om mensen hun plannen en doelen te laten realiseren en in de wereld te zetten. Dit doe ik in zeer uiteenlopende rollen van projectcoördinator, coach/trainer of tekstschrijfster. Ik heb gewerkt in zeer diverse contexten van communicatieadviesbureau en marktonderzoekbureau tot de theaterwereld, een ICT bedrijf en onderwijsinstellingen. Naast de diversiteit in branches, zit er in elke baan die ik heb gehad ook een overlappend element. Altijd was ik de rechterhand  van het MT of de leidinggevenden. 

Hierdoor, kun je als je met mij samenwerkt, erop vertrouwen dat ik de doelen en strategieën van je organisatie goed kan doorgronden. Mijn doel is deze praktisch kan vertalen in teksten – projecten (zoals teamdagen – evenementen) of passende cadeaus. Daarbij kun je rekenen op mijn creativiteit, enthousiasme en inlevingsvermogen. 

It’s a Brendnewday 

Reden dat ik Brendnewday heet, is dat ik elke dag weer vol energie op sta. Ik heb zin om ” kleur” aan de dag te geven en om het beste eruit te halen, wat erin zit. Niet alleen voor mezelf, maar juist ook voor anderen. Mijn motto is al jaren: ” Stel niet uit tot morgen wat je vandaag had kunnen doen – Begin” .

Uitspraken die op van mij toepassing zijn en waar je in de samenwerking met mij op kunt rekenen:

  • Doggy pursuit – ik zorg dat het voor elkaar komt. Ik maak het af. Een manager zei ooit over mij: ” Brenda gaat door, waar anderen stoppen”.
  • Met plat hebben we het wel gehad – diepgang is veel leuker. (zie ook mijn blog)
  • De combinatie van kracht en kwetsbaarheid is de mooiste die er is. 
  • De nieuwe standaard is helemaal niet standaard – het is belangrijk je onderscheidend vermogen te kennen en authentiek te kunnen benoemen. 
Een leven lang leren

Stilstand is achteruitgang – daarom ik ben voorstander van een Leven Lang Leren. Naast de bachelor Communicatie heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van organisatieontwikkeling en persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik ben NLP Master Practitioner (ABNLP gecertificeerd) en heb diploma’s als Coach en Systemisch Werk Specialist. Deze opleidingen heb ik aangevuld met diverse Masterclasses, onder andere op het gebied van de narratieve methode, lichaamsgerichte trainingen (mindfulness & bodywork) en storytelling.

Uitgeleerd ben ik echter nooit. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe inzichten, ideeën en inspiratiebronnen en denk eraan op korte termijn weer een nieuwe studie te gaan volgen. Maar ook met nieuwe uitdagingen houd ik mezelf scherp. Zo organiseerde ik afgelopen zomer 2 weken lang het kinderprogramma bij Vakantie Anders en heb ik een aantal trainingen ontwikkeld en gegeven op het gebied van authentiek presenteren en communiceren en persoonlijke effectiviteit, geheten Begin!