Trakteren op gedachtegoed

Trakteren op gedachtegoed

Een 20-jarig jubileum vieren samen met de deelnemers door inhoud te delen. 

Het opleidingsinstituut waar ik jarenlang werkte, wilde het 20-jarig jubileum samen met haar klanten vieren. Doel was dat het feestelijk jaar zou worden en dat we onze deelnemers zouden trakteren op ons gedachtegoed en inspiratie. 

We zijn het jaar begonnen met een jubileumlogo, een nieuwe twitter en Linked In pagina en een jubileumnieuwsbrief met interviews met deelnemers (van de afgelopen 20 jaar) en een cadeaubon. Verder hebben we het concept jubileumspeech bedacht, die vrij toegankelijk was. Elk kwartaal werd er een speech gehouden, telkens met een ander thema. Er zat een opbouw in de speeches, dus als je ze allemaal volgde had je dat als bonus, maar ze waren ook prima ” los” te volgen. De speeches werden gehouden op zondagochtend en duurden in totaal een uur. Onderdeel van elke speech was ook interactie tussen de deelnemers, zodat er verbinding ontstond tussen de aanwezigen en mensen elkaar nog beter leerden kennen. De thema’s van de speeches sloten naadloos aan bij de leergangen van het instituut. Deelnemers konden ook een introducee meenemen, waardoor er ook weer nieuwe mensen bij ons kwamen.  

De speeches waren een groot succes en zijn nog een tijdje gecontinueerd na afloop van het jubileumjaar. Het jubileumjaar werd afgesloten met een geslaagd workshop weekend, waarin alle thema’s van de speeches van het jubileumjaar centraal stonden en nog verder konden worden uitgediept.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.