Met plat hebben we het wel gehad, diepgang is veel leuker

Met plat hebben we het wel gehad, diepgang is veel leuker

Als ik kijk naar de mooiste momenten in mijn leven, dan zijn dat de momenten met diepgang. Momenten die er echt toe deden. Waarin gelachen werd, maar waarin ook kwetsbaarheid werd getoond. Momenten waarop iemand me verraste. Waarin ik iets beleefde wat ik niet had verwacht. Waarin iemand vanuit zijn hart sprak. Ik ben daarom op gek op speeches, op spellen als vertell’s en op teamdagen met diepgang. Hoe vaak werken we niet langs elkaar heen. Nemen we geen tijd om met elkaar te delen, wat we er echt van vinden. Tuurlijk om samen lol te maken, kunnen we lasergamen, paintballen, punniken. En dat is ook heerlijk op z’n tijd, even lachten met z’n allen. Maar als ik teamdagen organiseer ben ik altijd op zoek naar de gezamenlijkheid en wat ons ten diepste verbind. En dat zit ogenschijnlijk niet in lasergamen.