And the award goes to..

And the award goes to..

Een nieuwe cultuur vertaald in een spraakmakend event.

Bij Pecoma ICT dienstverleners werd de transformatie gemaakt van puur detachering naar producten en diensten. Om deze cultuuromslag meer kracht bij de te zetten binnen de organisatie, werden de Pecoma awards georganiseerd. Hiervoor werden 10 categorieën gedefinieerd, waar je je collega’s voor kon nomineren. Uiteraard pasten deze categorieën bij de nieuwe cultuurwaarden van de organisatie, waaronder Daadkracht – Denkkracht en Voelkracht. Maar ook het succesvolste projectteam was een categorie of het meest aanstormende talent en de meest coachende manager. Alle nominaties konden worden ingezonden naar de organisatie, die na de nominatieronde een website opende. Hierop stonden per categorie 3 collega’s / teams (die het meest genomineerd waren) waar op gestemd kon worden. Ook waren er posters waarop genomineerden stonden en werd er op de Intraweb aandacht besteed aan de verkiezingen. 

Het hele project werd afgerond in een Oscar achtige setting gecombineerd met diner. Waar tijdens de avond de Pecoma Awards werden uitgereikt en de winnaars een speech konden houden. 

De avond leverde een grote bijdrage aan het wij-gevoel. en het laden van de nieuwe cultuur. Want naast de uitreiking hadden we ook filmpjes gemaakt van Pecoma medewerkers, waarin zij vertelden over hun project en de nieuwe dienstverlening die Pecoma leverde. Deze werden ook getoond tijdens deze avond.