Het hart op papier

Het hart op papier

12 interviews – 12 unieke verhalen over een vakantie organisatie.

Onlangs heb ik aan een project gewerkt waar ik verhalen schreef voor een vakantie organisatie. Aan 12 (oud) deelnemers stelde ik de vraag: ” Wat vind je bij deze vakantie organisatie? ” En ” wat neem je ervan mee in je dagelijkse leven”. 12 interviews met mensen die allemaal met dezelfde organisatie op vakantie waren geweest, leverden 12 unieke verhalen op. Wat een diversiteit! Dat had ik toen ik aan het project begon niet verwacht. De diverse invalshoeken ontvouwden zich al gaande het project. Waarmee naast de de ziel van de geïnterviewden de ziel van de vakantie organisatie ook steeds meer tot leven kwam. 

Lees hier een van de interviews 

die is gepubliceerd in het tijdschrift van Vakantie Anders om potentieel geïnteresseerden inzicht te geven in wat je kunt verwachten tijdens de vakantieweken.