Eigen creaties

Kindergedichtenbundel: Hoe poets je de tanden van een leeuw?

In het najaar van 2021 is mijn eerste kindergedichtenbundel uitgekomen met illustraties van Roxane Zandijk en opmaak van Jet Hardick. Een boek waarin de fantasie van kinderen wordt gestimuleerd en waarin ze uit worden gedaagd mee te denken met de problemen van de dieren. Zoals de zebra die niet over durft te steken, de aap met hoogtevrees, de postduif die de weg kwijt is, etc. Op de website: https://hoepoetsjedetandenvaneenleeuw.nl lees je er alles over.

Blogboek Alles is een 
aanpak

Mijn blogboek
Alles is een aanpak, over de kracht en kwetsbaarheid in opvoeden, is uitgekomen in 2018. Alhoewel het autobiografisch is, kunnen alle jonge ouders er ideeën, levenslessen en boekentips uithalen. Het past prima in de kraammand als cadeautje en leest lekker weg. Laatst sprak ik een ouder die het had gelezen, hij zei: ” Brenda, we hebben de tip van dat de peuter ons eten geeft in plaats andersom uitgeprobeerd en het werkte echt.”  Nieuwsgierig naar deze tip en de andere suggesties die in het boek staan?
Alles is een aanpak met prachtige opmaak van Jetzt! is nog steeds te bestellen. Wil je een exemplaar? Neem dan even contact met me op.