Je innerlijke vuur – hoe houd jij het brandend?

Je innerlijke vuur – hoe houd jij het brandend?

Acda en de Munnik zongen het ooit zo helder “ Als het vuur gedoofd is, dan komen de wolven”. Het refereert aan de middelmatigheid die zonder dat je het door hebt in je kan leven sluipen. Het gaat allemaal zijn gangetje. En dan op een dag word je wakker (soms te laat) en merk je ineens: “ de sparkle” mist. Je leven is een soort aaneenschakeling van handelingen van werk en prive acties, geworden, waarin de echte passie en plezier zijn verdwenen. Je doet van alles. Maar ten diepste mist het antwoord, waar doe ik het voor? Wat is mijn missie? Waar haal ik nu echt energie en plezier uit? Wat drijft mij?
Precies zoals de hoofdpersoon, Herman, ook in het liedje van Acda en de Munnik had. Zoveel dromen toen hij jong was, maar wat was er van terecht gekomen? Hoe graag zou deze persoon iets anders over zijn leven hebben gezongen? Waar hij uiteindelijk ook de kans voor krijgt, door een grapje van de tekstschrijvers. Ze geven Herman een tweede leven in het liedje “ Het regent zonnestralen”. Waarin hij ruimte krijgt, zijn leven opnieuw vorm te geven, zoals hij dat wil.

Een nieuwe titelsong van jouw leven
Wellicht herken je je in het verhaal van Herman. Ben jij ook zoek naar weer meer innerlijke vuur in je leven of leefplezier? En heb je een bepaald nummer eigenlijk ook wel grijs gedraaid in je leven? Ben je ook op zoek naar een nieuwe titelsong. Zo’n liedje waar je je gedachten de vrije loop kunt laten gaan en waar je bij weg kunt dromen? Die je energie geeft en die beschrijft waar jij voor staat.  Dromen is een mooi begin om jezelf opnieuw te ontdekken. Soms komen de antwoorden echter niet meteen omhoog borrelen als je jezelf de vraag stelt: als ik een ding vanaf morgen anders zou kunnen doen, wat zou dat dan zijn? Je geest zit te vol. Je moet jezelf eigenlijk eerst leegmaken voordat je met je verlangens in contact kunt komen. Om vanuit daar eerste stappen te zetten op weg naar meer leefplezier.

Workshops Begin!
In de workshops Begin! helpen we je daarbij. Van leegmaken en losmaken maken we de reis naar het ontdekken van je innerlijk vuur. En we helpen je de eerste stappen te zetten. Want je kunt wel zeggen ik doe het morgen wel of volgend jaar. Maar waarom niet vandaag? Alleen als je begint kan het onmogelijke mogelijk worden. En gelukkig je hoeft het niet alleen te doen. In de workshops zullen Nathaly Bouwers van NB coaching en ik je begeleiden. Tevens zul je andere mensen ontmoeten die ook willen werken aan het ontdekken van hun  verlangens. Tijdens de workshop ben je in een heerlijke groene omgeving en krijg je een mix van inspiratie – (zelf)-inzicht – sparring – coaching – actie en plezier.  Zien eten – doet eten. En zo is het ook met enthousiasme, dromen, doelen en passies. Als je die samen deelt en weer ontdekt, wordt het vuur steeds groter. En als het even mee zit regent het aan aan het einde van de workshop zonnestralen.

Ben jij iemand, die dit jaar nog een doel wil realiseren? Die de kwaliteit van zijn leven wil verbeteren? Die er echt voor wil gaan? Schrijf je dan nu in voor de workshops.