Begin

Begin

Sinds ik heb laten weten dat ik ga starten met het geven van de workshops Begin! krijg ik veel vragen. Vragen als: kan je dat er nog wel bij doen? Naast je moederschap en een drukke baan? Heb je daar ’s avonds nog wel puf voor? Al die gedachten zijn uiteraard ook door mijn hoofd gegaan. En toch dacht ik: laat ik maar beginnen. Ik heb wel eens gelezen dat je eigenlijk altijd de workshop geeft, die ooit zelf graag had willen volgen. In mijn geval is dat ook wel een beetje zo :-). De vraag die ik andersom zou kunnen stellen is:  waarom zou ik niet beginnen? Ik kan mijn voorbereidingstijd grotendeels zelf indelen, ik krijg er energie van en ik doe het samen met iemand, dus er komt ook inspiratie naar mij toe. Daarnaast vind ik het heel fijn om mijn passie ‘persoonlijke ontwikkeling’ weer op te pakken. 

Beginnen of niet beginnen – that’s the question 
De afweging die ik met het geven van deze workshops had, herken jij wellicht ook in je eigen leven. Misschien schieten er wel eens ideeën door je hoofd om iets op te gaan pakken. Maar twijfel je vervolgens of je het ècht wilt. Of het belangrijk genoeg is om er tijd en geld voor vrij te maken naast alle andere dingen die er zijn / moeten. En voordat je het weet, verdwijnt een idee weer in de kast. Terwijl je ergens wel een kriebel voelt. Hoe zou het dan zijn, als je op een avond / dagdeel een stap verder kunt komen met het onderzoeken ervan? En antwoord krijgt op vragen als: Waar verlang ik nu precies naar? Wat zijn de pijlers (waarden) waar het verlangen op gebaseerd is? Hoe zou ik er ruimte voor kunnen creëren? Wat zou een eerste stap kunnen zijn? En hoe houd ik energie om door te gaan? Allemaal vragen die langs komen tijdens de workshop. Waar je in een groene relaxte omgeving in gezelschap van mede-deelnemers en twee coaches jezelf de tijd voor gunt om bij stil te staan. 

Je weg vinden 
Voel je je door het bovenstaande aangesproken? Of wil je er graag eens over doorpraten of de workshop iets voor je is. Neem dan vooral contact met mij op. Je wens /plan / droom hoeft dus nog niet zo concreet te zijn om deel te nemen. Sterker nog je bent ook van harte welkom als je iets mist in je leven, maar nog niet precies weet wat dat is. Dan kun je dat juist onderzoeken om vanuit daar je verlangen verder vorm te geven. De werkvormen en technieken die we gebruiken, zijn zo opgezet dat ze jou altijd antwoorden en inzichten zullen geven. Daarnaast werken we met een kleine groep, zodat er ook ruimte is voor individuele vragen.

Wij (Nathaly Bouwers van NB coaching en ik) zien je graag bij de workshop 
Begin! Ontdek je Verlangen. En hopen dat je het aandurft de stap daarna toe te nemen. Want alleen als je begint, kan het onmogelijke mogelijk worden.